ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Λειτουργία Βιβλιοθήκης – Παραρτήματα από 12/10

Παράρτημα Άρτας

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 η Βιβλιοθήκη προβαίνει σε διάθεση του αναγνωστηρίου στους χρήστες της και των δια ζώσης υπηρεσιών της, τηρουμένων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά:
Το ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι 8.30-15.00
Για τη χρήση του αναγνωστηρίου και των 4 κοινόχρηστων Η/Υ, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στο χώρο είναι 17.

Η βιβλιοθήκη έχει διαμορφώσει τρεις ομάδες ωρών (8.30-10.30, 10.45-12.45, 13.00-15.00) για τη χρήση των προαναφερθέντων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://lib.uoi.gr/app για τις ώρες και τη θέση (ανάγνωσης ή μελέτης με Η/Υ) που επιθυμούν. Οι φοιτητές μπορούν μεριμνήσουν για επιπλέον φροντίδα απολύμανσης της θέσης ανάγνωσης ή Η/Υ, χρησιμοποιώντας τα απολυμαντικά που είναι διαθέσιμα στο χώρο.

Δεν επιτρέπεται η χρήση άλλων κοινόχρηστων Η/Υ της βιβλιοθήκης. Επιτρέπεται η χρήση προσωπικού φορητού Η/Υ (laptop), tablet ή κινητού.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του βιβλιοστασίου. Οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται στο προσωπικό της βιβλιοθήκης για βιβλία/περιοδικά που επιθυμούν, και βρίσκονται στα ράφια.

Δανεισμός υλικού: Πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (library-arta@uoi.gr) ή τηλεφωνικά (2681050452).

Επιστροφές υλικού: Τοποθετήστε το επιστρεφόμενο υλικό στην αντίστοιχη θυρίδα στην είσοδο της βιβλιοθήκης.

Ανανεώσεις υλικού: Θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Λογαριασμός Χρήστη» (πληκτρολογήστε το barcode της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας και έναν κωδικό της προτίμησής σας για pin), ή τηλεφωνικά (2681050452) ή με email στο library-arta@uoi.gr.

Επιστροφές βιβλίων Ευδόξου: Τοποθετήστε τα βιβλία στην αντίστοιχη θυρίδα στην είσοδο της βιβλιοθήκης. Συμπληρώστε και επισυνάψτε τη σχετική αίτηση που υπάρχει στη θυρίδα.

Φωτοτυπίες/εκτυπώσεις: Επιτρέπεται η χρήση του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος για φωτοτυπίες ή εκτύπωση. Η χρήση αυτών γίνεται μέσω μαγνητικής κάρτας που κοστίζει 5 ευρώ. Επιτρέπεται η πρόσβαση μέχρι δύο (2) ατόμων στο χώρο φωτοτύπησης της βιβλιοθήκης.

Άλλοι χώροι της βιβλιοθήκης: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση/παραμονή σε άλλους χώρους της βιβλιοθήκης πλην του αναγνωστηρίου.

Παράρτημα Πρέβεζας

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 η Βιβλιοθήκη Παραρτήματος Πρέβεζας προβαίνει σε διάθεση του αναγνωστηρίου στους χρήστες της και των δια ζώσης υπηρεσιών της, τηρουμένων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά:
Το ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι 8.00-15.00
Για τη χρήση του αναγνωστηρίου και των 3 κοινόχρηστων Η/Υ, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στο χώρο είναι 5.

Η βιβλιοθήκη έχει διαμορφώσει τρεις ομάδες ωρών (8.00-10.00, 10.30-12.30, 13.00-15.00) για τη χρήση των προαναφερθέντων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://lib.uoi.gr/app για τις ώρες και τη θέση (ανάγνωσης ή μελέτης με Η/Υ) που επιθυμούν.

Οι φοιτητές μπορούν μεριμνήσουν για επιπλέον φροντίδα απολύμανσης της θέσης ανάγνωσης ή Η/Υ, χρησιμοποιώντας τα απολυμαντικά που είναι διαθέσιμα στο χώρο.

Επιτρέπεται η χρήση προσωπικού φορητού Η/Υ (laptop), tablet ή κινητού.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του βιβλιοστασίου. Οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται στο προσωπικό της βιβλιοθήκης για βιβλία/περιοδικά που επιθυμούν, και βρίσκονται στα ράφια.

Δανεισμός και ανανέωση υλικού: Πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (library-preveza@uoi.gr ) ή τηλεφωνικά (2682050572).

Επιστροφές υλικού: Τοποθετήστε το επιστρεφόμενο υλικό στο γραφείο που υπάρχει στην είσοδο της βιβλιοθήκης.

Επιστροφές βιβλίων Ευδόξου: Τοποθετήστε το επιστρεφόμενο υλικό στο γραφείο που υπάρχει στην είσοδο της βιβλιοθήκης.

Φωτοτυπίες/εκτυπώσεις: Επιτρέπεται η χρήση του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος για φωτοτυπίες ή εκτύπωση. Η χρήση αυτών γίνεται μέσω μαγνητικής κάρτας που κοστίζει 5 ευρώ.