Αμφιθέατρο

Το Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της αριστερής πτέρυγας του κτηρίου της Βιβλιοθήκης, πάνω από το κυλικείο του κτηρίου.

Είναι χωρητικότητας 200 ατόμων και παρέχει πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο (βεράντα). Διαθέτει μόνιμη συσκευή προβολής (προτζέκτορα) που επιδέχεται σύνδεση με φορητό υπολογιστή.

Το Αμφιθέατρο φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί και τη διεξαγωγή μαθημάτων, κυρίως του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Δευτέρα με Παρασκευή.

Χρήση – Κράτηση

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που ενδιαφέρονται για κράτηση και χρήση του Αμφιθεάτρου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο/αίτηση και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης (library[at]uoi.gr).

Η Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης ελέγχει τη διαθεσιμότητα του χώρου για τις αιτούμενες ημερομηνίες και ώρες και αναλόγως εγκρίνει και ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο. Το αίτημα και η έγκριση προωθούνται από τη Βιβλιοθήκη στην Πρυτανεία προς ενημέρωση και οριστική επικύρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται μέσω της Γραμματείας της Βιβλιοθήκης και συνεννοούνται απευθείας με αυτή για τις διαδικασίες πρόσβασης και αποχώρησης καθώς και για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν κατά τη διάρκεια της χρήσης του Αμφιθεάτρου (π.χ. παραλαβή και κατάθεση κλειδιών, ασφάλεια χώρου, επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης, φωτισμός, κ.λπ.).

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή/και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης, κ. Μαρίνα Τζαλαβρά, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 με 15:00 (26510 05912 και 05978).