ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαδικτυακό σεμινάριο SpringerNature – Υπηρεσία Δημοσίευσης σε καθεστώς Ανοικτής Πρόσβασης

Διαδικτυακό σεμινάριο SpringerNature – Υπηρεσία Δημοσίευσης σε καθεστώς Ανοικτής Πρόσβασης

 

Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας δημοσίευσης σε καθεστώς Ανοικτής Πρόσβασης σε υβριδικά περιοδικά του εκδότη SpringerNature, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, στις 11.00 ώρα Ελλάδος.

Στο σεμινάριο οι συγγραφείς θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την υπηρεσία αλλά και για τους λόγους που η δημοσίευση σε καθεστώς ΑΠ μπορεί να είναι επωφελής για την έρευνα και τη σταδιοδρομία τους.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα διαρκέσει 90 λεπτά. Η παρακολούθηση γίνεται κατόπιν εγγραφής στην ακόλουθη σελίδα:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1520706368007766284

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή/και διευκρίνιση σχετικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του ΣΕΑΒ στο support@heal-link.gr και με τη Μονάδα Επιστημονικής Επικοινώνησης στο scholarly[at]heal-link.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στην υπεύθυνη υπάλληλο της Βιβλιοθήκης κ. Ευφροσύνη Γκουνταβά, τηλ. 26510 50763, email στο fgoudava[at]uoi.gr