Επιστροφή

Σεμινάριο Χρήσης της βάσης Χημικών Διεργασιών και Βιβλιογραφίας Χημείας REAXYS

Σεμινάριο Χρήσης της βάσης Χημικών Διεργασιών και Βιβλιογραφίας Χημείας REAXYS 23/1/2020, 11:00 – 13:00.

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 23/1/2020, 11:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί , από ειδικούς του Εκδοτικού Οίκου ELSEVIER, Σεμινάριο χρήσης της βάσης χημικών διεργασιών και Βιβλιογραφίας Χημείας REAXYS. (https://www.elsevier.com/solutions/reaxys)

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που θα γίνει στη Βιβλιοθήκη εκπρόσωπος του Elsevier θα διδάξει τους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν το Reaxys, διευκολύνοντας την πλήρη κατανόηση της χρηστικότητάς του.

  • Το Reaxys έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τη ζήτηση για ταχεία πρόσβαση στη σχετική βιβλιογραφία, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των πειραματικών διαδικασιών και των δεδομένων σχετικά με την ιδιότητα και την αντίδραση ουσιών.
  • Το Reaxys δίνει πρόσβαση σε ακριβείς τρόπους σύνθεσης ουσιών με ολοκληρωμένες συνδέσεις με δημόσιες και ιδιόκτητες βάσεις δεδομένων για τη διαθεσιμότητα ουσιών.
  • Το Reaxys προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου / αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνεται στην τρέχουσα ροή εργασιών κατά την αναζήτηση αντιδράσεων.
  • Το Reaxys προσφέρει πρόσβαση σε ροές εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε αίθουσες διδασκαλίας με προ-πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Επί του παρόντος η Βιβλιοθήκη έχει εξασφαλίσει δωρεάν δοκιμαστική χρήση μερικών μηνών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο σεμινάριο και να κάνουν χρήση του REAXYS να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπάλληλο της Βιβλιοθήκης κ. Μαρίνα Τζαλαβρά, τηλ. 265100 5995 mtzalav@uoi.gr.