Τρόποι για να υποβάλετε προτάσεις ή σχόλια

Στην περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε κάποια σχόλια ή πρόταση σχετικά με την βελτίωση των υπηρεσιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

Επικοινωνώντας με τον Ακαδημαϊκό Βιβλιοθηκονόμο Μέσω τηλεφώνου

Αν έχετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 2651005912 και θα συνδεθείτε με ένα  κατάλληλο μέλος του προσωπικού μας που θα ασχοληθεί με το σχόλιο ή το παράπονο σας. Αν το ερώτημά σας αφορά τους δανεισμούς σας, μπορείτε αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το 2651005958

Μιλώντας σε ένα μέλος του προσωπικού σε οποιοδήποτε από τα σημεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης

Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το ερώτημά σας επιτόπου, αλλά αν χρειαστεί, θα παραπέμψουμε το σχόλιό σας σε κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού που μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα. Εάν δεν μπορεί να δοθεί άμεσα μια απάντηση, μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με το θέμα αυτό εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών.

Συμπληρώνοντας ένα δελτίο παραπόνων

Δελτία παραπόνων διατίθενται στο Ισόγειο της Βιβλιοθήκης. Τα ολοκληρωμένα δελτία θα πρέπει να τοποθετείται στο κουτί παραπόνων στην Έξοδο της Βιβλιοθήκης.

Παρακαλώ θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη φόρμα. Αναλαμβάνουμε την απάντηση εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ιωάννινα , Τ.Κ. 451 10

library (at) uoi.gr

Τ: +30 26510 - 05912/05958
Φ: +30 26510 - 05096
Φόρμα επικοινωνίας
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Κείμενο προς προσδιορισμό Ανανέωση ΕΙΚΌΝΑΣ Ανανέωση ΕΙΚΌΝΑΣ